Wycliffe Brothers®

Tournament Backgammon Sets

Nederland

Wycliffe Brothers Toernooi Backgammon Set - Gen III

We zijn blij om de langverwachte Europese komst van de Generatie III serie backgammon sets van de Wycliffe Brothers te kondigen. Net als bij hun voorgangers, deze prachtige backgammon sets bieden alle voorzieningen gevonden in high-end professionele modellen tegen een betaalbare prijs.

Deze full-size backgammon set is opgebouwd rond een ultra glad speeloppervlak, bekend als V-Fibertm. Vergelijkbaar in textuur aan vilt of microfiber, werd dit gepatenteerde materiaal exclusief ontwikkeld door de Wycliffe Brothers, die voldoet aan de twee belangrijkste criteria voor een backgammon spelen oppervlakte: 1) de checkers glijden moeiteloos op een luxe en perfect glad veld, en 2) het speelveld oppervlak biedt de perfecte hoeveelheid wrijving om ervoor te zorgen uw controleurs op hun plaats blijven, indien de raad van bestuur wordt gestoten of verplaatst.

Nieuw voor de Generation III serie zijn de fenomenale marbleized checkers, zo hoog gepolijst je jezelf aan de grond genageld door hun schoonheid te vinden. Gewoon verlegen van 1/2 "dikte (11mm), deze oversized checkers aanzienlijke vermindering van de gevallen van gespannen dobbelstenen, zodat je meer tijd besteden aan het spelen in plaats van re-rollen dobbelstenen. Als u op zoek bent naar zware dammen, je ' . heb ze gevonden Met een gewicht van maar liefst 20 gram per stuk, het is officieel - dat zijn de nieuwe koning van backgammon checkers!

Elke backgammon set is uitgerust met professionele dobbelbekers, ergonomisch ontworpen om perfect in uw hand past, en bekleed met dezelfde V-Fibertm om het geluid van het schudden tot een minimum te beperken. U zult ook genieten van het toernooi leerjaar trip-lip, alleen maar om ervoor te zorgen dat de dobbelstenen vallen willekeurig en kunnen niet worden gemanipuleerd.

Ook nieuw voor Generation III is het absoluut decadente oversized verdubbeling kubus, het meten van 1-3/4" (42mm). Als het tijd is om te verdubbelen, kun je dat nu doen met gezag! Elke case is ook versterkt bagage-stijl hanteren en vernikkeld sloten.

Hoeveelheden beperkt.

Kopen bij Amazon!


Home | Backgammon Boards | Where To Buy | Contact Us | Terms & Conditions